Le Verger de Cocagne

DE NOTELAAR

De Notelaar

Deze gezellige woning maakt deel uit van een gerenoveerde boerderij en grenst aan een tweede woning waarin de eigenaars of andere huurders verblijven. De leefruimte met keuken is ruim, licht en voorzien van alle comfort. Aan de keuken grenst een groot houten terras met zicht op de grote schuur en vallei.  Voor de eerste zonnestralen zit je nog beter op het tweede terras. Ben je een natuurmens dan kan je volop je hart ophalen in de 4 ha grote natuurtuin en -vallei met veel notelaars en fruitbomen.

De slaapkamers zijn op de eerste verdieping. Eén kamer heeft een groot bed van 180 cm breed. In de tweede slaapkamer staat een twijfelaar en een bed van 90 cm breed. Een derde bed van die breedte kan uitgeschoven en -geplooid worden. Een kinderbedje en kinderstoel kan voorzien worden. De badkamer is ook op de verdieping en heeft een toilet, een douche, bad en wastafel.

Prijs:

  • 94€/dag in de maanden juli en augustus
  • 80€/dag in het laagseizoen
    (van 1 april tot 30 juni en van 1 september tot 31 oktober)
  • 3% korting als je één week blijft of langer

De bedden zijn opgemaakt – badlinnen, shampoo en zeep zijn voorzien

In de keuken zijn keukenhanddoeken en basisproducten zoals koffie, thee, suiker, olijfolie, keukenkruiden en -specerijen alsook detergent, vaatwastabletten en wasproduct voorzien.

Er is een oven, combi-microgolfoven, frigo, diepvriezer, vaatwasmachine, wasmachine, inductiekookplaat, broodrooster, koffiemachine, senseo, waterkoker, smoothiemaker, mixer, e.a. aanwezig

Extra kosten:

  • toeristentaks 1€/dag en per persoon
  • poetsbeurt: 70€

Bekijk beschikbaarheden en reserveer via Natuurhuisje of contacteer ons rechtstreeks.